Erhvervsklub

Kunne du tænke dig at blive en del af erhvervsnetværket i Viborg Golfklub, og samtidig være med til at støtte op om klubben og et godt formål hvert år, så er medlemskab i Viborg Golfklub Erhvervsklub måske noget for dig.

Nedenfor kan du downloade folderen og læse nærmere om Erhvervsklubben. Du kan også se eksempler på invitationer til forskellige arrangementer.

Du er også altid velkommen til at kontakte Golfmanager Kjeld Rasmussen, manager@viborggolfklub.dk, hvis du ønsker at høre nærmere om mulighederne som sponsor i Viborg Golfklub. Du kan også udfylde nedenstående formular, så kontakter vi dig.

Foldere/Invitationer

Download Erhvervsklubfolderen her

Jeg er interesseret i at vide mere om Viborg Golfklubs Erhvervsklub - udfyld kontaktinformationer nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Virksomhed*

Kontaktperson*