Print

Abacus KlubCup

Viborg Golfklub er tilmeldt Abacus Klubcup i 2017

 

Nærmere om turneringen

 

Turneringen spilles som en kvalifikationsturnering, hvor alle tilmeldte klubbers medlemmer kan spille sig til en placering på en af de 5 Ranglister og dermed kvalificere sig til klubbens Abacus Klubcup hold.


Hver klub udvælger efter eget valg minimum 3 turneringer. Turneringerne skal være generelt åbne for klubbens medlemmer og være individuelle turneringer afviklet som slagspils- eller stablefordturneringer. Turneringernes handicapgrupper behøver ikke at følge Abacus Klubcup handicapgrupper.

 

Abacus Klubcup turneringen er for alle klubbens fuldtidsmedlemmer, født 1996 eller tidligere, som har hjemmeklub i klubben og max handicap 42.

En spiller er automatisk tilmeldt så snart spilleren har deltaget i en af de klubturneringer, som er tællende til Abacus Klubcup. Det er gratis for klubbens medlemmer at deltage, når spilleren har betalt turneringsfee til den enkelte kvalifikationsturnering.

 

For hver turnering der spilles, som er tællende til Abacus Klubcup, optjener spilleren ranglistepoint. Når den sidste tællende turnering er afviklet, fremkommer klubbens samlede hold, bestående af de 5 spillere, som har optjent flest ranglistepoint totalt i hver af de 5 handicapgrupper. Klubbens Abacus Klubcup hold repræsenterer efterfølgende klubben i landsdels- og eventuelt landsfinalen mod andre klubbers hold, hvor der kæmpes om flotte præmier.

 

Følgende turneringer er tællende til Abacus Klubcup i Viborg Golfklub:

 

Tøjeksperten Døssing søndag d. 23. april

Kaffe Kop'pen søndag d. 28. maj

Alle 4 fællesturneringer onsdage d. 6. - 13. - 20. - og 27. juli

 

I alt 6 tællende turneringer

 

Nærmere information

 

For nærmere information om Abacus Klubcup - KLIK HER

 


 
Vi støtter Talentprojektet
Vi støtter Talentprojektet
Vi støtter Talentprojektet
Hosted by www.DomainBox.dk