Frivillig hjælper

Vil du være frivillig hjælper til en eller flere ungdomsaktiviteter i løbet af sæsonen?

Som mange andre udvalg i Viborg Golfklub, er Ungdomsudvalget afhængige af frivillige hjælpere til forskellige opgaver i løbet af sæsonen. Hvis ikke der er frivillige hjælpere, vil der ikke være aktiviteter for de unge mennesker.

Der skal bruges hjælpere til flere forskellige opgaver i løbet af sæsonen. Af opgaver kan nævnes:

- Opdatering af hjemmeside

- Hjælpere til fredagstræning

- Hjælp til kredsturnering

- Hjælp til mandagsturnering

- Hjælp til andre løbende turneringer

- Småopgaver som opstår løbende gennem sæsonen

Kunne du tænke dig at hjælpe til med en eller flere opgaver, så udfyld nedenstående formular, og du vil efterfølgende blive kontaktet af en fra Ungdomsudvalget.

Bemærk: Du forpligter dig ikke til mere end du kan overkomme, og alt hjælp vil blive koordineret med medlemmer af Ungdomsudvalget. Det er bare vigtigt at udvalget har nogle frivillige de kan får hjælp af, både til de mere faste tilbagevendende aktiviteter samt de løbende opgaver.

Du behøver ikke være medlem i Viborg Golfklub for at være hjælper. Du skal blot have en interesse i at arbejde med de unge mennesker.

Udfyld nedenstående formular, så vil du blive kontaktet af et medlem i Ungdomsudvalget.

Felter markeret med * SKAL udfyldes

Navn*

Tlf.*

Jeg vil gerne hjælpe indenfor følgende område