Return to news list
27-06-2017
Forfatter: Sekretariatet

Best of Viborg Open

Så blev Best of Viborg 2017 afviklet for 3. år i træk.

En rigtig fin turnering med flotte præmier.

Den første dag d. 21/6 foregik i Viborg Golfklub og præmier til dagsturneringen her var sponseret af Ringkjøbing Landbobank 👍

Anden spilledag  d. 22/6 foregik i Tange Sø Golfklub og præmier til dagsturneringen var denne dag fra Blokhus Golfcenter.

Best of Viborg blev afsluttet d. 23/6 i Hjarbæk Golfklub og præmier til dagsturneringen her stod Fredborg Byg for.

Vinder overall hos herrerne blev Sonny Urban Sørensen, Tange Sø Golfklub med 110 point, foran Allan Baagø, Hedens Golfklub med 108 point. Derefter fulgte Robert Pind, Tange Sø golfklub med 106 point

Hos damerne vandt Winnie Bech, Odsherred Golfklub overall for anden gang på tre år med 100 point, Annemarie Bjerresgaard Jensen, Viborg golfklub kom ind som nr. 2, ligeledes med 100 point, og på tredjepladsen kom Jytte Steen, Stensballegaard Golfklub med 99 point.

Præmierne til vinderne overall var sponseret af Best of Viborg.

Tillykke til vinderne og stor tak til sponsorerne.

BOV alle spillerne.jpgBOV vinderne.jpgBOV terasse.jpg