Return to news list
03-07-2017
Forfatter: Sekretariatet

DM for 2 generationer

Søndag den 2. juli afviklede DGU et danmarksmesterskab på Viborg Golfklubs bane.

Ialt 108 spillere fra hele landet deltog i turneringen, der blev afviklet som en Foresome par turnering.

Der blev spillet slagspil uden handicap i 2 rækker: En far/søn række og en mixed række.

Turneringen blev afviklet over 27 huller.

I mixed rækken blev vinderne Christina og Henrik Thouber, Kokkedal Golfklub. Parret gik de 27 huller i 110 slag (2 over banens par)

Far/søn rækken blev vundet af Fin og Bo Pugholm fra Mollerup Golfklub i 111 slag.

I  denne række kom Poul Jensen, Hjarbæk Fjord Golfklub og vores egen Nikolaj Lund Jensen ind på en flot 3. plads i 114 slag.

DGU's bestyrelse var på dagen repræsenteret ved Uffe Steffensen, der forestod præmieoverrækkelsen.

image1.JPG