Return to news list
02-08-2017
Forfatter: Sekretariatet

Støt Viborg Golfklub, hver gang du tanker

Støt Viborg Golfklub, hver gang du tanker.......300x250 Banner benzinkort el og mobil.png

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Viborg Golfklub, hver gang du tanker.

Du støtter vores klub med 6 øre for hver liter, du tanker med OK Benzinkortet – uanset hvor du tanker i Danmark. Første gang du har tanket 500 liter, får klubben desuden en ekstra bonus på 250 kr. Det koster dig ikke ekstra at støtte – OK betaler hele beløbet.

Få et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten.

Har du allerede et OK Benzinkort?
Har du et OK Benzinkort i forvejen, kan du nemt få det tilknyttet vores klub. Du skal bare ringe til OK på telefon 70102033 og oplyse vores klubnavn og dit kortnummer, så støtter du Viborg Golfklub.

Informationsmateriale
I inforummet ligger der nu brochuremateriale om ordningen med OK samt den yderligere mulighed, der er for at støtte klubben gennem køb af el eller mobilpakke, jfr. nedenfor.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Pia Møberg Nielsen på telefon 86673010 eller mail mail@viborggolfklub.dk

Støt ekstra med el fra OK
Med el fra OK kan du støtte med ekstra 6 øre pr. liter. Og det er nemmere, end du tror. Du skal bare vælge imellem el til fastpris eller variabelpris på www.ok.dk/lokalsporten/el, så klarer OK hele skiftet fra det gamle elselskab til OK.

Støt ekstra med OK Mobil
Du kan støtte med ekstra 6 øre pr. abonnement, hver gang du tanker en liter. Du kan frit vælge den OK Mobilpakke, der passer dig og din familie bedst (dog ikke OK Mobil Basis). Du forhøjer din støtte til vores klub på www.ok.dk/lokalsporten/mobil.