Return to news list
04-09-2017
Forfatter: Sekretariatet

Vindere i Mørup Ure og Guld Cup er fundet

For 13. gang har Mørup Ure og Guld været sponsor for Mørup Ure og Guld Cup. Der var endnu en gang fin opbakning fra medlemmerne, hvor over 100 har mødt hinanden parvis i hulspil til der blev fundet en vinder i de forskellige rækker.

Vinder i herrer A blev for andet år i træk Casper Lindenmayer. Sejren i år kom i hus efter en drabelig dyst med Kenneth Jessen Kisbye, som denne gang måtte tage til takke med 2. pladsen. Kampen om 3. og 4. pladsen faldt ud til Ulrik Gosvig Jenens fordel mod Christian Keiser.

I damer A vandt Rikke Sørensen over Julie Bæk-Jensen i finalen, og nummer tre og fire blev henholdsvis Nan-Young Song og Anette Lyngsaa.

Vinder af Junior A blev Mads Aarup Andersen, som i finalen vandt over Nikolaj Lange Andersen.

I herrer B besejrede Gert Pedersen i finalen Arvid Demant, mens nummer tre og fire blev Finn Abildtrup Dalgaard og Michael Glundal.

I damer B vandt Irene Schou Kruse Pedersen finalen mod Ulla Halskov Christiansen, mens Lene Jensen blev nummer tre og Merete Mikkelsen nummer fire.

Hos juniorerne var finalen i B-rækken et broder-opgør mellem Mathias og Jonas V. Thybo med førstnævnte som vinder.

Jan og Karina Mørup var endnu en gang rigtig glade for at være sponsor for en aktivitet i golfklubben, som så mange medlemmer deltagere i, og der var ved præmieoverrækkelsen løfter om at fylde gavebordet op igen til næste år, hvilket udløste stort bifald fra deltagerne. Også i år var den samlede præmiesum tæt på 70.000 kroner.

mørup fælles billede 2-9 2017.JPG

Jan og Karina Mørup flankerer de glade vindere, hvor enkelte dog ikke kunne være til stede
ved præmieoverrækkelsen.